Mycket roligt på en och samma gång

Det som göms i sjön ...

Nu finns äntligen ”Huset runt sjön” ute som ljudboksnovell på Storytel ♥ Har ännu inte hunnit lyssna mer än lite grann på Vanja Perssons inläsning av min novell, men gillar verkligen det lilla jag hört hittills. Förhoppningsvis hinner jag lyssna klart den nu i helgen.

Något jag även skrev ihop inför ljudboksnovell-releasen av ”Huset runt sjön” var en kort baksidestext, som jag blev rätt nöjd med. Den ser ut på följande vis:

Varje natt när månen befinner sig i blånedan väcks något till liv. Det sjuder under ytan på den istäckta sjön mitt ute på heden. Arina vet det, precis som de andra husfröknarna, eftersom de bor i huset som omsluter sjön. Det är alltid någon som måste ut på isen.

För den som vill lyssna utlovas bland annat levande växter och mystiska skuggor under isen. ”Huset runt sjön” går också att hitta i Miramir Förlags novellantologi Sjön (2018) för den som hellre läser novellen i pappersform. Upptäckte även idag att den har fått fyra stjärnor av fem i betyg på Storytel ♥

Dessutom är det ju snart dags för årets Bok- och Biblioteksmässa, och där kommer jag att medverka i bokreleasen av Marchetti Förlags novellantologi H.C. Andersen som jag inleder med den småskräckiga novellen ”Skuggspel”. Mer info om detta finns här. Varmt välkomna!

Och så kommer det även att ske ett scensamtal mellan författarna Madeleine Bäck och Jenny Lundin om ett nätverk som jag ingår i tillsammans med flera andra underbara skräcksystrar ♥ Kommer att skriva mer om detta efter Bokmässan.

Fortsättning följer …

 

Dagens skrivsoundtrack: ”Stranger Things Parody” av systrarna Hindi från deras Hillywood Show (baserad på Rick James låt ”Super Freak”).

Lämna en kommentar

Under Noveller, Releasefester

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s